perjantai 29. toukokuuta 2015

Valmistautumista vauvan syntymään



 Niin se vain tämäkin odotusaika on pian ohi ja kohta saamme tutustua uuteen perheenjäseneen
Olin tietysti aikonut tehdä vaikka mitä ihanaa uudelle vauvalle, mutta kas vain, en olekaan ehtinyt juuri mitään. Vauvahan tarvitsee tietysti pienen ensisängyn ja hetken harkitsin josko tekisin pinnasänkyyn baby nestin, joka näyttää olevan nykyään aika suosittu.

  Törmättyäni tähän ohjeeseen, päädyin kuitenkin päällystämään äitiyspakkauslaatikon. Se toimi ainakin hyvin ensisänkynä edellisellä vauvalla. Linkin ohje on kyllä hyvä ja selkeä, ei tarvitse itse alkaa pähkäillä mittojen kanssa. Ainut ongelma seurasi siitä, että käytin itse lakanavahvuista puuvillaa ja näin ollen päällisestä tuli hieman löysä noilla mitoilla. Lisäsin mittoihin sentin saumanvarat, mutta jouduin lopulta kaventamaan juuri sen verran, joten jos tekee ohuesta puuvillasta, niin oman kokemukseni mukaan ei kannata lisätä enää saumanvaroja.


Meillä on kyllä tällä kertaa niin pieni tuo vanha pinnasänky, että välttämättä erillistä ensisänkyä ei olisi tarvittukaan, mutta onhan vauva tuolla laatikossa kuitenkin paremmin suojassa. Ja onhan siitä se hyöty, että laatikkoa voi tarpeen tullen kuljettaa muuallekin.

Sänkyyn tein vielä vaaleanpunaisen lakanan ja harmaan tähti pussilakanan. 
Kun saimme tietää odottavamme tyttöä, alkoi heti kaikki harmaa - vaaleanpunainen näyttää vastustamattomalle, joten näitä värejä tullaan näkemään meillä varmaan enemmänkin :)






keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kelta-mustia asuja

KELTA - MUSTAA

Papulla on kauniita vaatteita, joissa on hauskoja yksityiskohtia. 
Tämä setti sai inspiraationsa sieltä.

Toisen setin bodyyn applikoin kuvan, johon sain idean eräästä kortista. Housujen polvipaikat yhdistää kivasti tämän setin.

Koira jatkuu osittain takakappaleen puolelle.

Tämä setti syntyi niin, että ensin valmistui housut, jotka olivat hyvin hankalanväriset, mutta niin kivat, että niiden kaveriksi oli joku paita saatava. Yhtäkkiä käteen osui musta-valkoinen ruututrikoo ja tajusin, että ralliraita ja -ruutuhan sopii ihan loistavasti yhteen.

Applikoin housukankaasta vielä paitaan tähden.